Vi ställer in!

Styrelsen har beslutat ställa in samlingarna i helgen den 15e-16e januari. Detta på grund av att en person som deltagit i gudstjänsten och fikat förra söndagen är testad positivt för Covid-19. Enligt rekommendationer ska vi som var där räknas som nära kontakt och ska under 7 dagar, om så är möjligt, arbeta hemifrån och undvika nära kontakt med personer utanför hushållet.… Läs mer “Vi ställer in!”

Fortsätt läsaVi ställer in!

Ekumenisk bön onsdag 19/1 kl. 18.30

Onsdagen den 19/1 kl. 18.30 är det ekumenisk bönesamling i Sjömarkenkyrkan. Vi läser texter från veckans föreslagna tema “En stjärna i öster – vi kommer för att tillbe Kristus” Göran Eskilsson, Anna-Karin Ryberg och Christian Yngvesson medverkar.

Fortsätt läsaEkumenisk bön onsdag 19/1 kl. 18.30

Julmusik

Nu börjar det dra ihop sig till jul. Med hjälp av musik bygger vi upp stämningen 👍

Här kommer en av mina favoriter, syskonparet BeBe och CeCe sjunger sin version av Jingle Bells.

Håll tillgodo och håll utkik, det kommer mer. Hälsar pastor Anna-Karin

Fortsätt läsaJulmusik

Julkonsert 2021

Söndagen den 12:e december klockan 17:00

Vaccinationsbevis krävs för denna konsert.

Församlingens sångare och musiker under ledning av Ulf Hansfeldt

Medverkan av Anna-Karin Ryberg