Digitalt församlingsmöte!

Lördagen den 6 februari kl 16:00 kallar styrelsen till digitalt församlingsmöte.

Mötesinbjudan till Teams:

Du är inbjuden till ett Microsoft Teams-möte
Rubrik: Församlingsmöte 2021-02-06
Anslut till mötet på din dator eller i mobilappen

Fortsätt läsa Digitalt församlingsmöte!

I need you more

Lovsång, tillbedjan, överlåtelse. Ord från ett stökigt sinne formas till ett hjälp och blir i samma andetag ett tack. Lovsången är en kanal, ett verktyg, en gåva till oss. Lovsången tar oss bakom våra egna försvar. Häng med I denna lite röriga version, i denna ödmjuka längtan om att komma närmare Jesus Kristus.… Läs mer “I need you more”

Fortsätt läsa I need you more

Ekumenisk bönevecka för kristen enhet

Här hittar du all information du behöver om årets ekumeniska bönevecka.

Den ekumeniska gudstjänsten som Sjömarkenkyrkan och Svenska Kyrkan i Sandared gör tillsammans sker söndagen den 24 Januari sker på plattformen, Zoom. Följ länken så kommer du in till bönen och samtalet.

Fortsätt läsa Ekumenisk bönevecka för kristen enhet

Nyårspromenad 1/1 kl. 11.00

På nyårsdagen går vi en coronaanpassad promenad tillsammans. Vi träffas utanför Sjömarkenkyrkan kl. 11.00. Tag med kaffemugg och tilltugg. Promenaden kommer avslutas på Tomas och Brittas altan, där de också bjuder på kaffe. Promenaden tar mellan 35-45 minuter.

Fortsätt läsa Nyårspromenad 1/1 kl. 11.00

Julafton 2020

O Helga Natt i en av mina favoritversioner.

Tack Gud för att du sände din son till vår jord. Tack för att varje människa får möjligheten att lära känna barnet och växa tillsammans med det, så att vår värld kan bli en bättre plats. Amen 🙏

Fortsätt läsa Julafton 2020