Jag väljer dig

Mycket, kanske nästan allt handlar om att jag skall välja. Så även Kristen tro. Men, det som är helt annorlunda är att Gud valt oss först. Vi behöver inte bevisa något för att bli älskade, vi behöver inte prestera för att nå fram. När vi väljer, har han redan valt.

Han lämnar dig aldrig…

En av mina absoluta favoriter spelades just på min Spotifylista. Amy Grant. Hon ställer frågan, Vart gömmer du ditt hjärta? Och ber mig att inte gömma det för Jesus. Amy Grant uppmanar mig att ta fram mitt hjärta i ljuset, ta fram hela mitt hjärta och lämna det till Jesus. Han vill bära min bördor och finnas där helt förbehållslöst. Uppmaningen tar tag i hela mig. Lämna allt till Jesus, det är ju vad påskens budskap vill förmedla. Tack Amy för ord och toner.

Älska och be för världen

I fastetiden kalibrerar vi vår tro, funderar lite extra på vad det är som stör min relation med Gud. I fastetiden ställer in riktningen på nytt. Fastetiden är en tid att mogna. Häng med i bönder och texter hälsar pastor Anna-Karin

Läs mer om fastan på www.equmeniakyrkan.se

Musiktips från Annika

Lovsång av Bo Järpehag, soft, innerlig, löftesrik. Håll tillgodo. Låt lovsången ligga som ett grundläggande raster i ditt liv, låt tacksamheten till Gud bli en grundton i ditt hjärta. Det gör skillnad!

I need you more

Lovsång, tillbedjan, överlåtelse. Ord från ett stökigt sinne formas till ett hjälp och blir i samma andetag ett tack. Lovsången är en kanal, ett verktyg, en gåva till oss. Lovsången tar oss bakom våra egna försvar. Häng med I denna lite röriga version, i denna ödmjuka längtan om att komma närmare Jesus Kristus.

Dags för lite ny musik från pastorns spellista.

Den här gången är dags för gospel. Nu har ljuset börjat komma tillbaks till Norden. Mitten av januari 2021 och vi får njuta av orden, rytmen och riffen… välkommen ombord!

Musiktips

Danny Gokey

Mary, Did you Know?

Julhelgen börjar lida mot sitt slut. Julens budskap stannar dock kvar och erbjuds oss var och en. Tack Jesus för att du kom för att rädda vår värld.

Julafton 2020

O Helga Natt i en av mina favoritversioner.

Tack Gud för att du sände din son till vår jord. Tack för att varje människa får möjligheten att lära känna barnet och växa tillsammans med det, så att vår värld kan bli en bättre plats. Amen 🙏

Fjärde advent

Det närmar sig… här kommer ytterligare en av pastorns julfavoriter.